Intresseanmälan

Vi välkomnar nya familjer att ställa sig i kö till Bullerbasius! Vi tillämpar köreglerna; syskonförtur, jämn åldersfördelning, närhetsprincip samt kötid. För att kunna ställa sig i kö till Bullerbasius ber vi er först kontakta oss i nedan formulär, så att vi kan informera mer om föräldrakooperativet och vilka åtagande som gäller för familjer i kooperativet*.

Köanmälan sker hos Stockholm stad på deras hemsida under ”Min barnomsorg” (notera att en intresse-/köanmälan direkt till förskolan ej innebär plats i vår kö). Önskar ni hellre skicka en pappersansökan gör ni det till Kontaktcenter Stockholm, Att: Förskola/Skola, Box 6061, 164 06 Kista. Tel 08-508 00 508.

Mer om Bullerbasius köregler

*)Bullerbasius innehar undantag från skollagens krav att en fristående förskola ska vara öppen för alla barn som ska erbjudas förskola.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)